Naslovnica / Estetika obraza

Estetika obraza

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

ESTETIKA OBRAZA V VARAŽDINU

V naši ordinaciji svojemu obrazu lahko vrnete mladost in svežino z aplikacijo Filer-a, ki dobesedno briše gube z vašega obraza in mu podaja svež in bleščeč videz.

Filer je naravni prečiščeni protein, ki ga proizvaja bakterija Clostidium botulinum. V madicini se uporablja že vrsto let kot zdravilo za odstranjevanje različnih bolečinskih stanj, in sicer v oftalmologiji, nevrologiji, pediatriji, zadnja leta pa se vse več uporablja v kozmetični industriji za potrebe lepotnih posegov. Uporabo Filer-a v estetske namene je odobrila ameriška organizacija FDA že leta 2002 in  po tej odobritvi se je za uporabo Filer-a odločilo več kot milijon ljudi. Filer je povsem naravna, organska in nenevarna snov, ki se ciljno in kontrolirano injicira v mimične obrazne mišice. Filer zelo dobro deluje na gube na čelu in na gube okrog oči, ki jih povzročajo običajni gibi mišic. Tretma z Filerom traja do 30 minut, ni boleč, rezultati pa so vidni 3-5 dni po aplikaciji. Pomembno je popudariti, da  pri tretmaju z Filerom vsakemu pacientu/pacientki pristopamo individualno tako, da so nam rezultati tretmaja, kot so poponoma naravni videz, pomlajena, sveža in spočita koža naših zadovoljnih uporabnikov na prvem mestu. Učinek Filer-a traja okrog 6 mesece. Če želimo obdržati mladosten in svež videz kože, se mora tretma ponavljati. Pomembno je poudariti, da je pri ponovljenih tretmajih estetski učinek pomlajevanja bolj trajen.

 

POMLAJEVANJE OBRAZA V VARAŽDINU Z DERMALNIMI FILERJI

Danes vsaka ženska sanja o brezčasni lepoti. Če imate tudi Vi radi svoj videz,  se želite dobro počutiti v svoji koži ter svojemu obrazu vrniti svež in bleščeč videz Vaše mladosti, tedaj so hialuronski dermalni filerji prava rešitev za Vas.

Hialuronski dermalni filerji so v zadnjih desetih letih postali zlati standard, ko gre za pomlajevanje in izppolnjevanje gubic na obrazu zaradi enostavne aplikacije, kompatibilnosti, biorazgradljivosti in komaj čutne bolečine pri injiciranju.

Hialuronska kislina je naravna sestavina vezivnega tkiva naše kože, le da se s staranjem njena vsebnost v koži zmanjšuje kar privede do izgube volumena, koža postane utrujena in brez sijaja,  ustvarjajo se gube. Staranje je najbolj opazno na obrazu in na vratu. Hialuronski dermalni filerji vsak del Vašega obraza naredijo lepšega, in sicer na tri načine: 1. zmanjšujejo ali zagladijo gube in nagubanost ter zagotavljajo bolj svež in bleščeči izgled; 2. dvigujejo konture Vašega obraza in vračajo izgubljeni volumen licam in bradi, da bi dosegli blagi učinek dviganja in ponovno dobili mladostne poteze obraza; 3. subtilno preoblikujejo in redefinirajo videz vaših ustnic.

Tretmaji s hialuronskimi dermalnimi filerji trajajo zelo kratek čas, bolečina je komaj zaznavna, čas okrevanja je zelo kratek, rezultati pa so vidni takoj po aplikaciji in lahko trajajo tudi do 18 mesecev, odvisno od vrste dermalnih filerjev.

V naši ordinaciji z veliko strokovnostjo in podrobno analizo lahko dobite popolno nekirurško  remodelacijo vašega obraza;  to pomeni, da boste dobili osveženi, mladostni in bleščeč izgled, tako da ne bo moč natančno ugotoviti razloga, zaradi katerega izgledate bolje. To pomeni, da so rezultati subtilni, Vi pa boste videti naravni, Vaš izgled bo lepši. Znova boste pritegnili občudujoče poglede, ki si jih zaslužite.

V ordinaciji uporabljamo vrhunske dermalne filerje: JUVEDERM, DERMAVISC

Pomembno je tudi poudariti, da hiarulonski dermalni filerji vplivajo na regeneracijo in ustvarjanje novega kolagena, s čimer se precej upočasni nadaljnji proces staranja kože. S ponavljanjem posega se krepi ugoden učinek in dalj časa zadržuje mladostni videz in bleščeča polt.

Praksa v številkah

-

POTRDIL

-

PACIENTOV

-

STORITEV

-

NAGRAD

Stomatolog Varaždin