Naslovnica / Kakovost

Kakovost

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

Da bi v naši ordinaciji prišli do vrhunskih in kvalitetnih rezultatov in rešitev, zraven kakovostne storitve gradimo tudi kakovostno medsebojno razmerje z našimi pacienti, ki temelji na vzajemnem zaupanju in spoštovanju.

Vsakemu pacientu posvečamo dovolj časa za terapijo in pogovor, pristopamo individualno in na ta način kreiramo končni rezultat s katerim vsi moramo biti zadovoljni.

Uporabljamo vrhunske materiale in tehnike pri zdravljenju in izdelavi protetičnih nadomestkov. Spremljamo trende moderne stomatologije, kontinuirano nadgrajujemo svoje znanje, veliko pozornosti pa posvečamo preventivi in izobrazbi o oralni higieni: ker preventiva je najbolj učinkovita in najbolj poceni.

Z velikim zadovoljstvom po desetih letih zasebne prakse se želim zahvaliti vsem našim dolgoletnim pacientom na izkazanem zaupanju, posebno pa smo veseli njihovih priporočil, vsem novim pacientom pa želimo prisrčno dobrodošlico.

Samo z velikim trudom in znanjem prihajamo do vrhunskih rezultatov in do zadovoljnih pacientov. Obrnite se na nas z zaupanjem!  

Praksa v številkah

-

POTRDIL

-

PACIENTOV

-

STORITEV

-

NAGRAD

Stomatolog Varaždin