Naslovnica / O nas

O nas

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

Ordinacija ima sklenjeno pogodbo s Hrvaškim zavodom za zdravstveno zavarovanje, nahaja pa se pet minut vožnje od centra mesta Varaždina in ima lastno parkirišče.  

Dr. Ljiljana Peharda Ivić

Dr. Ljiljana Peharda-Ivić je diplomirala 1993 leta na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu. Pripravnško dobo je opravila v Zdravstvenem domu Trešnjevka v Zagrebu. Od leta 1995 začne delati   Ministrstvu za obrambo Republike Hrvaške, v stomatološki ordinaciji v Varaždinu. Tam si je pridobila veliko znanja in izkušenj, ter je leta 2005 odprla svojo zasebno prakso.
Kontinuirano se izobražuje in svoje znanje izpopolnjuje na strokovnih kongresih in simpozijih na Hrvaškem in v tujini. Strokovnost, znanje in spremljanje najnovejših dosežkov iz področja dentalne medicine so njeno vodilo. Z velikim entuziazmom uporablja nova znanja in novosti v dentalni medicini v svoji ordinaciji ter na ta način širi paleto svojih stomatoloških storitev. V svoji dejavnost pa se vse več usmerja k estetski stomatologiji. Poseben poudarek jena implantologiji in vgradnji implantantov, kar je prihodnost današnje dentalne medicine. Svoje klinične veščine s področja implantologije kontinuirano izpopolnjuje na uveljavljenih, svetovnih in hrvaških kongresih ter klinikah, s posebnim poudarkom na OSSTEM implantantih, za katere ima tudi certifikat za njihovo uporabo. Na področju estetike obraza je certifirana doktorica dentalne medicine za uporabo hialuronskih filerjev in botoxa. Je članica Hrvaškega društva za estetiko obraza. Ima veščine za popolno nekirurško remodeliranje obraza s pomočjo hialuronskih filerjev in botoxa, izborazbo pa končuje v organizaciji Hrvaškega društva za estetikoobraza pod mentorstvom uveljavljenih zdravnikov v tem področju: dr. Siniša Glumičića in dr. Tomice Bagatina. V vsakdanji praksi ji je na prvem mestu znanje znanje, strokovnost in pravila stroke, od katerih ne odstopa, pa tudi velika motiviranost in angažma, ki je usmerjen k estetiki in zadovoljstvu pacientov. Je članica Hrvaške zbornice dentalne medicine in Hrvaškega zdravniškega zbora.  

Dragica Imbrihalec Škreb, asistentka

Srednjo medicinsko šolo je končala v Varaždinu leta 2002. Kot dentalna asistenta v ordinaciji Peharda Ivić dela 10 let. Pridobljeno znanje dela v ordinaciji si je pridobila s pomočjo doktorice Peharda Ivić.  Sledi njenemu entuziazmu in profesionalnemu pristopu pacientom. S svojim asistiranjem spremlja vse novosti, ki jih doktorica s svojim znanjem prinaša v ordinacijo. Je članica Hrvaške zbornice dentalne medicine in redno obiskuje tečaje in usposabljanja v organizaciji zbornice.  

Diplome in certifikati

Praksa v številkah

-

POTRDIL

-

PACIENTOV

-

STORITEV

-

NAGRAD

Stomatolog Varaždin